İsviçre pek çok konuda gelişmişlik gösteren bir ülkedir. Genel olarak pek çok açıda gelişmişlik gösterse de diş tedavisi açısından ülkemiz İsviçre ile yarışır bir hale gelmiştir. En uygun fiyatlar ile implant tedavisi uygulayan pek çok merkez bu konuda hastalarına yardımcı olmaktadır.

İsviçre’den İmplant Uygulaması

  İmplant diş tedavisi olmak için İsviçre’den ülkemize gelen hastalar dahi bulunmaktadır.  Bu işlem için hastalar ile ilk etapta konuşma ve görüşme sağlanmaktadır.   daha sonraki aşama için tedavi yapılacak olan işlemlere bir fiyat listesi çıkarılmaktadır.  Ayrıca tedavi esnasında ve sonrasında ülkemizde kosa bir gezi yapma imkanı da bulunmaktadır. İmplant diş tedavisi farklı ülkelerden pek çok hasta için yapılmaktadır. Yapılacak olan tedavide uygun fiyatlar öne çıkmaktadır.

İsviçre ile ülkemiz arasında bir karşılaşma yapılacak olsa tedavi için ülkemiz bir adım daha ön plana çıkmaktadır. Fiyat karşılaştırması için öncelikle aynı tedavi araştırması yapılmalıdır. Daha sonraki aşamada ise aynı markalar ile tedavi yapılıyor olmasına çok dikkat edilmesi gerekmektedir.  Bu karşılaştırmada ülkemizin pek çok konuda avantaj sağladığı görülmektedir.

Ülkemizde İmplant Uygulaması Neden Daha Uygun?

Ülkemizde en iyi merkezler en iyi tedavileri diğer ülkelere göre daha düşük maliyetler ile vermektedir. Gerek kullanılan malzeme kalitesi bakımından gerek fiyatların  düşüklüğü ve hizmetin yüksek olması bakımından ülkemiz ön sıralarda gelmektedir. Tüm bunlara ek olarak sadece tedavi değil aynı zamanda gezme ve eğlenme de ülkemizde sizleri beklemektedir. Ülkelerin mevcut ekonomik durumları o ülkede verilen hizmetlerin fiyatlarını belirlemektedir.

İsviçre ekonomisi ülkemizden daha iyi bir duruma sahiptir. Bu bakımdan burada verilecek olan diş implant hizmeti de daha yüksek fiyatlara denk gelmektedir. Bakıldığında orada verilen hizmet ile burada verilen hizmet arasında hiçbir fark görülmemektedir.  Fakat ülkelerin ekonomik durumları bu farklılığı oluşturmaktadır. Diş klinik maliyetleri diğer ülkelere göre ülkemizde daha düşük seviyededir. Bu da verilen hizmetin fiyatını düşürür. İsviçre’de klinik maliyeti ya da kullanılan malzeme maliyeti ülkemize göre daha yüksektir. Bu durumda İsviçre ve başka ülkelerde yüksek diş maliyetlerini ortaya çıkarmaktadır